Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Pernilla - 28 augusti 2011 17:06



 

HoHo!

 

Nu har jag tvättat, städat och satt upp höstgardinerna, riktigt myspys. Även om det bara är jag som bor här och det knappt är någon annan som ser förändringarna, så mår jag bra av att förändra lite efter årstid.

 

Nu får jag äntligen använda mitt nya bruna blockljus och jag ser verkligen fram emot när jag kommer hem från jobbet imorgon och kan sätta mig ner och tända det. En liten sak som gör mig lycklig och varm inombords.

 

För övrigt känner jag mig alldeles tom och ensam. Något är galet och det känns som jag bara vill gömma mig under täcket tills det blir vår igen.

 

Men nu blir det full fokus på jobbet och sen försöka att hinna med fritid ut över det.

Det tar på krafterna att arbeta heltid, men jag skulle aldrig byta bort det. Man får sig en tankeställare bara, vad som är viktigt och hur dyrbar tid är. Det kommer säkert dröja till höstlovet innan jag kommit in i alla rutiner :)

 

Nu blir det en lugn söndag, ladda inför imorgon och planera lite. Men jag är mer av en morgontänkare, för det är på väg till jobbet som jag bäst kommer på upplägget för kommande dag! :)

Men jag ska öva lite ramsor och sånger, för mitt förråd i hjärnbalken behöver nämligen fyllas på har jag upptäckt efter en vecka!


 

"Im on the edge of glory"




 

 

 


Av Pernilla - 28 augusti 2011 00:45



HoHo!

 

Vilken lördag och vilka underbara vänner jag har! 

Dagen började med skärgårdsmarknaden, köpte lite te och en vitlöksrivare, myspys!

 

Sen bar det hem för att fixa med Kenny, eller Nylund var här för att dra fram elen till tvättmaskinen. Men trots allt arbete, så behövs det en sista kabel. Att det ska vara så nedrans svårt att få igång en liten tvättmaskin ^^

 

Sen kom Sandra och vi åt middag tillsammans alla tre och hade det bara så där trevligt och avslappnat. Vi åtta tiden fick vi (jag) ett ryck och vi bestämde oss för att åka till Heron City för att se  Apornas planet. Den får hela fem bananer av fem möjliga.

 

Nu är första veckan med barnen avklarad och här sitter jag med världens pirr inför kommande vecka, men det får mig bara att känna mig levande och lycklig.


  

Här är min mobil med rönnbärshalsbanden som vi gjort. Allt i sin enkelhet, hittade grenen ute på gården! :) Myspys inför Mikaeli.

 

Nu måste jag försöka sova, för som vanligt så väntar städning och tvättning imorgon.

 

Men jag har världens klump i magen, så det kommer bli svårt att somna.. Tycker inte om att ha känsla kvar av att ha gjort någon besviken och sen behöva gå och lägga sig med den känslan, utan att ha talat ut.

Tur att jag har så fina vänner, utan er skulle jag inte vara den knasiga Nilla som jag är!

 

Nu tror jag John blund snart är här, Natti!



 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards